2e in de Transgascogne!!!

foto- Melanie Bahuon

.

Om 23.24 kwamen we op 10 augustus over de finish lijn. Mijn super verjaardagskado! Heerlijk tussen de top serie boten gevaren. Stuivertje gewisseld met Fransico-607 en Charlie-439, de uiteindelijke winaar van de solo-serie boten (welke met hun +/-130 kilo lichtere boot in het voordeel zijn van de duo handed boten en aan de andere kant zijn wij in het voordeel met 4 handen, en dus meer slaap, in ieder geval meer man/vrouw-stuur-uren). Na de windstilte van 4 uur wisten we niet meer naar voren te schuiven. En hebben een mooie 3e plek gevaren in onze klasse in deze etape. Achter Peter Laureysens(winnaar Transat2005, en in 2007 met proto Ecover) en Claire-548, en achter de Mistral-569. Maar 2e overall in onze klasse en 5de in de serie boten (solo en double samen). Een uitstekend resultaat in een illustere race die de laatste grote test is voor degenen die de Transat in september gaan varen. WIj zijn zeer ‘tevree’. Een mooie afsluiting van het seizoen. Nu nog even vieren en dan gaat onze mini uit het water om voorlopig in Frankrijk te wachten op een volgend avontuur.

Please follow and like us:

4 thoughts on “2e in de Transgascogne!!!

 1. Lieverds,
  Ook via deze site van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat. We waren reeds tot dezelfde conclusie gekomen en zagen het eindelijk nu ook op de site “transgascone” staan. Ook na een hele dag kijken of er ook foto’s te zien zullen zijn, maar helaas tot dit moment nog steeds niets te zien.
  Dikke kussen en tot spoedig horens of ziens.
  Geniet ervan!!!!
  Greet en Wim

 2. Super gedaan… We zijn net terug van onze eigen maxi transeurope (over land). en zijn blij te zien dat jullie zo super hebben gevaren.

  dikke kussen,
  Jorg en Sas

 3. Beste YS en Chris,
  2e mag je wel een klasse resultaat noemen.
  Jammer dat het vervolg in de vriezer staat.
  Tot gauw.

Comments are closed.