Transgascogne 2e étape begonnen!

Vanochtend zijn Crista en Ysbrand begonnen aan de tweede étape van de Transgascogne 6.50. Slecht weer heeft hun de afgelopen dagen niet in de gelegenheid gebracht om al hun spullen goed te drogen zodat ze met klamme slaapzakken en natte laarsen aan de laatste étape zijn begonnen. Ondanks deze nadelen zijn ze zeer tevreden met hun tweede plaats en gaan ze nu voor de eerste stek. Ze zijn er maar 27 minuten van verwijderd en volgens Ysbrand moet het kunnen! Ze zijn vertrokken met wind tegen en regen maar hopen dat dit de komende uren zal gaan verbeteren. Aldus het telefoontje van Ysbrand, zaterdag morgen 10.00 uur.

Gepost door Riepko

.

.

.

.

Please follow and like us:

4 thoughts on “Transgascogne 2e étape begonnen!

 1. Hoi Chris en Ys,

  Vandaag ben je jarig Chris, geen idee waar op de zee je zal zitten…
  Maar zo te zien heb je al een bos bloemen en een kus gehad ;).

  Van harte lieve schat, hopelijk heb je nog een gevriesdroogd taartje in je boot liggen. Kus van ing!

 2. Van harte Christa gefeliciteerd.Jullie zijn aangekomen gisteravond. Misschien dan niet de vurig gehoopte eerste plaats, maar de derde is met deze windstilte geweldig. Hopelijk kan nu alles drogen en kijk terug op een gewedlige 1e en 2e etappe van deze Transcascogne. Veel liefs mam en Bob

 3. Ha lieverds
  heel heel hartstikke gefeliciteerd en ook nog kussen voor de verjaardag. Ik probeerde het per sms, maar of dat aankomt. Ik ben rugzak aan het pakken voor India. Genieieiet!!!!!

Comments are closed.