In the middle of nowhere bijkomen!

Ter aanvulling bij Saskia’s verhaal en om te illustreren waar ze nu liggen.

Hier wordt je niet echt blij van. Klik op de foto voor een uitvergroting.

Laatste nieuws!!!

wim en greet ten brinke zegt:

November 8th, 2011 at 12:07 am

Het laatste nieuws van Chris,die ik net gesproken heb, ze is weer vrij, zit met Ysbrand en Khan in het hotel waar ze de goedkoopste kamer wilden boeken,die was niet schoon en kwamen ze in de presidentele suite terecht! Nu de grote klapper: Chris gaat morgen zelf de boot overvaren naar Bahia!!!Ze hebben vandaag de nodige reparaties uitgevoerd,de boot over de weg vervoeren is geen optie daarvoor moeten zoveel formaliteiten gedaan worden,dus is besloten dat ze gaat, volgens haar kan ze het in 2 dagen doen, ze wil toch graag zelf over de finishlijn en met boot in Bahia aankomen. Ze was zeer enthousiast hoe ze door de mannen in quarantaine was behandeld er werd constant eten aangeboden, zelfs de agenten, die vanmiddag kwamen waren heel aardig. Chris heeft denk ik haar big smile weer te voorschijn getoverd en de mannen weer naar haar hand gezet. Ik heb gezegd dat haar trekker het niet meer deed, dat verbaasde haar want het lampje brandde nog, ze moet morgen eerst melden dat ze weer gaat varen, dus wie weet wordt de trekker weer geactiveerd en kunnen we het volgen, ik vind het klasse dat ze het doet,maar zit wel weer in de zenuwen. Het is en blijft een doorzetter,van wie zou ze dat toch hebben?? Welterusten allemaal, tomorrow is another day, keep your fingers crossed!!

 

 
Gepost door Riepko

 

Please follow and like us:

13 thoughts on “In the middle of nowhere bijkomen!

 1. Zie onder Quarantaine het laatste nieuws van Chris,die ik telefonisch heb gesproken. Ze gaat weer varen!!!!

 2. Joepieieie!
  Is het niet linksom dan maar rechtsom maar Ze Zal Die Vermaledijde Finishlijn Te Bahia Eigenhandig Passeren.

  Zet ‘m op Chris!
  We staan nu al te juichen!

 3. Ik hoef dit jaar niet meer naar De Efteling, ik heb mijn achtbaanritje gehad. Ysbrand zei van de week tegen me dat ie zich zo verheugde op de wintersport. Ja, lekker off-piste, met je knieën in je nek tussen de bulten door! Bij de kerstboom zul je bedoelen, gezapig een kopje thee drinken en misschien, misschien een klein rondje door het Spaanderswoud.
  Ik werd vanmorgen wakker in de hoop dat ze de afgelopen dagen hadden benut om de Ran weer de Ran te laten zijn en dat ze samen naar Bahia zouden varen. Omdat dat tenminste een waardige afsluiter is van deze race. Want hoe aardig die mannen daar ook zijn, het ziet er daar vreselijk uit. En nu gaat Chris, met haar boot, haar race afmaken. Helemaal top, ik ben superblij voor haar. We zullen doorgaan, inderdaad!

 4. Was even te sprakeloos om te reageren. Wat een verhaal, wat een film… (die helemaal niet klopte met de film in mijn hoofd).
  Nu lees ik net de tweet dat Chris de reis naar Bahia vanmiddag gaat ondernemen. En ben ik weer sprakeloos. Wat een heldenmoed! Simply the best! (jullie beide dan…)Kunnen we dan donderdag de langverwachte foto’s zien van binnenkomst en een echtpaar dat elkaar (opnieuw) in de armen valt? Graag!

 5. Petje af beste Christa!
  Dat toont karakter!
  We hebben jullie twee uitgebreid gevolgd.
  Wat een avontuur!

  Succes!!, het gaat je lukken!

  Groeten, Robert

Comments are closed.