Slotscene: Christa richting Bahia

Ze vaart weer! Gisteravond Nederlandse tijd is ze vol goede moed om 22.00 uur vertrokken. Vers eten aan boord. Uigerust in de Presidentiële suite. Schoon haar en lijf. Om eindelijk op de enige goede manier dit avontuur af te ronden.

Ysbrand vertelde dat ze met behulp van Braziliaanse zeilvrienden enkele onderdelen van de boot opnieuw hebben moeten laten maken en lassen. Er waren onderdelen kapot gegaan die Ysbrand in zijn hele zeilcarrière nog nooit had zien sneuvelen op zee. Christa en Ysbrand hebben dinsdag de boot samen dan ook uitgebreid getest.

De wind was bij vertrek vrij gunstig volgens Ysbrand, en hij verwacht dan ook dat Christa donderdag ochtend zal aankomen in Salvador de Bahia. Hij probeert haar tracker weer op de Transat site actief te krijgen. Zodat we haar die laatste mijlen ook kunnen volgen. Als dat niet lukt, volgen we haar in gedachten tot die voor haar zo belangrijke eindstreep.

Please follow and like us:

3 thoughts on “Slotscene: Christa richting Bahia

  1. Haar tracker lijkt het wel weer te doen; de groene streep op de site ligt weer in het water (en niet op t land)Maar goed, wij duimen voor een MOOIE AFSLUITING! KUS

  2. Nu de eerste teleurstelling voorbij is, wordt dit natuurlijk een prachtig verhaal voor haar en ons. Avontuurlijk, heroïsch en zoals het nu lijkt een happy end. Voor ons had ze al gewonnen toen ze opstapte in La Rochelle. Groeten Jaco en Ingrid

    Groeten, Jaco en Ingrid

  3. Jolanda,helemaal mee eens. Ook Renaud MARY is op deze manier binnen gekomen. We blijven duimen voor goede aankomst in Bahia.

Comments are closed.