Foto site online

Omdat er van ouders, vrienden en bekenden vraag was naar foto’s en beelden van de race, heb ik (Riepko) besloten een site in te richten waar deze beelden op verzameld worden.

Druk op onderstaande link om alles wat er nu te vinden is te bekijken.

Please follow and like us:

3 thoughts on “Foto site online

 1. Ha Riepko,

  erg goed idee! Er is weinig nieuws te melden aangezien we geen contact hebben met de volgboot. Op deze manier kunnen vrienden, familie en fans toch meer gevoel krijgen bij de race! Ik heb je vast wat foto’s doorgestuurd van Bob en Constance. Er zijn VEEL foto’s dus laat maar weten hoe ik ze kan plaatsen. Groet, Reineke

 2. Hey Riepko,

  Wat een geweldig initiatief van je! Nu komen de getekende Track&Trace-bootjes(leuk en spannend om te volgen) op de website van de Franse organisatie een beetje tot leven. Heerlijk dat je ons deelgenoot maakt van de sfeer rondom en op het water!

  Hartelijke groet, Ellen van Trigt

 3. heel goed, ik heb de link ook geplaatst op noordzee.nl. Als ik ze mag plaatsen op de flickr account van stichting de noordzee, dan kan ik ze op onze website tonen in een gallery. Laat maar weten.

  gr.

Comments are closed.