Chris op eigen kracht op weg naar de kust

De Transat site doet ons anders geloven. Maar Chris heeft haar schouders er onder gezet. In 3 uur een noodtuig gemaakt (daar had Ysbrand een hele dag voor nodig!). En vaart nu zelf naar de kust met een snelheid van ongeveer 4 knopen. Ysbrand verwacht dat ze over 12 uur daar arriveert. Ze vaart niet richting Bahia, want de wind komt uit het zuiden en met haar noodtuig is het onmogelijk om die koers te varen. Ysbrand wacht haar op en ze zullen dan samen met de auto naar Bahia gaan.

Ik durf bijna niet meer over liederen te beginnen, maar …

We zullen doorgaan
Met de stootkracht
Van de milde kracht
Om door te gaan
In een sprakeloze nacht
We zullen doorgaan
We zullen doorgaan
Tot we samen zijn

Please follow and like us:

7 thoughts on “Chris op eigen kracht op weg naar de kust

 1. Chris, het maakt nu niet meer uit wat je doet. Je bent toch al de winaar van dit evenement. Petje af. Zeer veel respect voor je.

 2. Wat een topper! Maar klopt het wel dat ze de rode knop heeft ingedrukt? Dus uit de race? Dat zou toch sneu zijn!

 3. Och lieve Chris en Ys, dit is me toch wat…we hoorden het vanmiddag ‘live’ van (oom) Wim, vlak voor een concert van (mijn) Wim. Het concert bevatte veel zeemansliederen en sterke zeemansverhalen en we hebben aan je gedacht Chris (zelfs een nummer aan je opgedragen).
  En nu op karakter naar de wal. Mooi. Het is wat het is.
  Dikke kus, Wim en Anke

 4. Lieve Chris en Ys,
  Chris! Is me dat schrikken. Kijk ik doodgemoedereerd op Cartographie, zoals altijd een paar keer per dag,zie ik je boot ineens de tegenovergestelde kant opgaan. En richting kust, zo lijkt het wel. Wat is dit?! Snel naar Pro3Oc,en daar lees ik een bericht van Saskia die mij/ons gerust weet te stellen. Dankjewel Saskia, je doet het fantastisch. Een gebroken mast – terwijl je al “stal rook”- wat zonde!! Maar wat ben je toch stoer Chris. Je hebt in no-time een constructie gebouwd zodat je op eigen kracht naar de kust kan varen. Gelukkig ben je onder goede begeleiding nu en dus veilig en is Ysbrand naar je onderweg zodat jullie elkaar straks in de armen kunnen vallen daar ergens in the middle of nowhere. Een dye hard, dat ben je, in deze ruiger-dan-ooit-editie, en dat zijn jullie allebei. Petje af! Dikke kus, Ellen

 5. Wat een schrik, maar je bent gelukkig onderweg naar de kust. Je komt er wel! Daar heb ik eigenlijk nooit aan getwijfeld, maar ik schrik toch even! Dikke knuffel Miek

Comments are closed.