Transat 6.50 2011: Het is volbracht

De laatste zeemijlen van Chris zijn werkelijk per kabellengte afgeteld. Vanuit de boot en vanaf de wal. Het was nog een pittig stuk met regen en veel wind. “Ik krijg geen mijl kado”, zijn de woorden van Christa. Ergens rond 03.00 uur Nederlandse tijd zette ze voet aan wal. Deze keer was ze direct welkom!

Maar ze is er. Met de Ran of the North Sea en zonder vlechten. Later op de dag volgt er ongetwijfeld meer nieuws. En weten we of ze een waardige ontvangst heeft gekregen.

Please follow and like us:

16 thoughts on “Transat 6.50 2011: Het is volbracht

 1. Hiep, hiep hoera!!! Vannacht eindelijk het verlossende smsje. Sas en Jolanda, jullie zijn er ook alweer vroeg bij. We zijn trots op onze dochters!

 2. Gefeliciteerd Chris,wat een tocht.je kunt met een gerust hart,Saskia je boek laten schrijven,Geniet van de mensen in Bahia en misschien nu ook tijd om een beetje te chillen samen met ysbrand. Wel thuis straks in Nederland, groet, Kees en Els

 3. Nu jullie alle twee binnen zijn is het tijd voor het feliciteren.Bij deze. Wat een spanning en wat een geweldige prestatie! Nu nagenieten van het succes.

 4. Christa, wat ben ik blij, trots, opgelucht!!! Je hebt een ongelofelijke hindernisbaan volbracht. Ik kan niet wachten om alle verhalen te horen. Heel veel felicitaties, je bent de eerste NL vrouw die het geflikt heeft!

 5. JOEHOE!!! je bent er met vlag en wimpel, het ging je niet altijd voor de wind, er was de nodige deining, maar: je hebt het gered, en hoe!!! Veel kussen, felicitaties, brasas, etc etc. Geniet van je eigen overwinning! veel liefs, ing.

 6. Joepie! Je bent er!!! Jeetje, wat een spanning en wat een tocht – we hebben hier op verre afstand mee zitten lezen/leven en zijn blij dat jij er nu ook bent. GEfeliciteerd lief mens! Je hebt het gehaald, wat een kracht en doorzettingsvermogen heb je toch. Dikke kus van hier, veel liefs abel

 7. Zojuist eerste foto aankomst in Bahia op Transatsite. Ze heeft een geweldige ontvangst gekregen!

 8. pffft! Wat heeft ze het spannend gekregen, genomen en gemaakt! staartjes en petje af!
  Hele dikke klapzoen Peter&Ké
  Mocht dit het laatste nieuws blijken, allemaal de hartelijke groeten en tot op de reunie! 😀

 9. Allerliefste Christa,

  Wow, iedere x weer blijkt wat ‘n kanjer je bent. Nu samen heerlijk genieten van het samen-zijn.. even niet meer alleen kijkend naar die eindeloze dieptes, vechtend met en tegen de natuur.. Alleen maar genieten en zeker weten dat jullie het geflikt hebben.

  Heel veel liefsch van ons voor jullie
  Hans en Trudi

 10. Liefste Christa (en ook Ysbrand), eindelijk kunnen we opgelucht ademhalen. Pfffff…… “Christa ten Brinke est arrivée.” Verlossende woorden die je heel lekker met veel rollende r’s kunt uitspreken.

  Genietgenietgeniet. Een hele diepe buiging voor jullie.

  Dikke kus, Wim en Anke

 11. wat heerlijk om dan na z’on eenzame strijd zoveel liefde en support te voelen vanuit NL!!! lijkt haast wel een fanclub… maar natuurlijk in eerste plaats DANK Sas voor je super teksten!!!!
  dikke dikke kuschen, laat die fruit dames maar weer langs komen… ik ga mijn bootje mijn huisje op ruimen…

 12. wij maken een diepe buiging voor onze geweldige
  en avontuurlijke buurtjes met alle respect wat een
  doorzetters wij zijn heel trots op jullie !! en jullie worden ook gemist hoor.. geniet nog dubbel van alles en vooral van elkaar !!
  veel liefs Nely en Wim XX

 13. Eind goed, al goed!
  Van harte gefeliciteerd met het behalen van dit voor jullie onvergetelijke resultaat!
  Werkelijk MEESTERLIJK!

  Groet,

  Robert

 14. Lieve Christa, Ysbrand heb ik binnen zien komen, jij hebt met veel moed en helder nadenken ook de finish gehaald, ik was op dat moment onderweg naar huis en had smiddags afscheid genomen van de Pen ArClossII, wat een tocht. Ik had het voor geen goud willen missen. In ieder geval heb je de tulpen ontvangen, de ‘hug’komt in nederland. Ik bewonder je doorzettingsvermogen en op naar het volgende avontuur. Eerst nog Parijs 3 dec. prijsuitreiking, Liefs AnneMarie

Comments are closed.