naar Nederland

Vanmiddag verlaten we de franse bodem. Na enkele dagen van veel slapen, muziek luisteren, eten, wassen, weinig bewegen en bezinning met als uitzicht de ezel met zijn metgezel het schaap en verblijde iaaaa’s ons bij ochtend gloren. Is ons plan weer helder geworden voor het nu; we vervolgen onze tocht naar Nederland met Pi of Holland achter ons aan.
Waarschijnlijk komen we in de nacht (Van zaterdag op zondag) aan. En zal de boot, dit voor onze buren en omwonenden, enkele dagen in de buurt van ons huis verblijven. Om het water in Lelystad te gaan proeven.
We gaan de 24 uurs proberen te varen. Gevolgd door enkele weken training in Nederlands water. Om vanaf oktober de training en de ontwikkeling van de boot in Frankrijk te gaan doen. Want voor een ieder die ons heeft kunnen volgen mag het duidelijk zijn, er valt nog het een en ander aan onze Pi te verbeteren…

Please follow and like us:

3 thoughts on “naar Nederland

  1. Hoi Christa, èn? hoeveelste zijn jullie geworden bij de 24 uurs? Wij zijn uitgekomen op een 87e plek. Voor een oude kolibri niet slecht denk ik. Het was leuk je weer te zien. Groeten en succes. Jeroen

  2. I was trying to add your RSS feed to my reader, but it didn’t work. =/ Any ideas on other ways to subscribe to your site?

    -Bruno

Comments are closed.