Laatste deelnemer aan de Transat vandaag, op 13 nov. binnen gekomen.

Vandaag is de laatste deelnemer van de race  binnen gekomen. Sergio Frattaruolo. De  Italiaanse solozeiler heeft ook een zeer zware race, met veel pech volbracht.

Daarom hier  een groot applaus voor SERGIO FRATTARUOLO  met zijn Bologna in Oceano nr. 769.

Gepost door Riepko
 

Please follow and like us:

2 thoughts on “Laatste deelnemer aan de Transat vandaag, op 13 nov. binnen gekomen.

  1. Begrijpelijk; de teleurstelling voor zo weinig aandacht van de laatst binnengekomen stoere zeeheld, want die het laatst binnenkomt heeft het vaak het zwaarst gehad.
    Onze eigen zeehelden kunnen daar over mee praten. Ben erg blij dat zij binnen zijn en tot rust aan het komen zijn! Of zijn ze hun bouwpakketten aan het uit elkaar schroeven?
    Dank voor alle verslaglegging!

  2. Hé Christa en Ise. Ons berichtje vanaf het Ijsselmeer is niet door gekomen, maar we waren erg blij dat jullie beiden binnen waren. Petje af voor iedereen die deze tocht gemaakt heeft.Ik moet zegge ik stond er mee op en ging er mee naar bed. Willen jullie voooral Saskia heel erg bedanken voor haar liedjes en teksten? Ik heb wat afgezongen.De mooiste tekst”adem in adem uit”, gold denk ik voor alle volgers en voor jullie (alleen jullie wisten de tekst niet) Veilig terug naar Nederland. Straks weer ergens een ontmoeting met de Tavare? Dikke zoen Giny

Comments are closed.