Gefinished

Moe en voldaan kwam Ysbrand gister als 12e(in de serie classe, waarvan 45 gestart en 37 gefinished) over de finish lijn. Prima resultaat! 2 uur na de 1e serie boot de 552. Het was een zware uitputtende race. Een pittige tactische strijd tussen de boten(waarbij Ys wat heeft laten liggen, nadat hij ‘s ochtend als 5e (of 4e)lag). Kennis van het gebied was een grote pre, vanwege de grote lokale windeffecten en stroomversnellingen, die met licht weer een zeer grote rol spelen.

Pierre Roland(D2-722) was Ys nog net te snel af en wist voor hem te finishen. En zo was Ys op zijn beurt Bruno(D2-744)net te snel af, door vlak voor hem te finishen. Kortom het was stuivertje wisselen tot vlak voor de finish.

Op naar de Mini Fastnet.

Please follow and like us:

One thought on “Gefinished

  1. Net onze reactie per ongeluk gedelete. Nog een keer dus. Van begin tot eind je race op de zenuwslopende site van de Winches Club gevolgd. Gefeliciteerd met je 12e plek, maar we voelen dat er meer in zit! Wie weet de volgende keer als jullie weer met zijn 2-en in de boot zitten. Bel nog even voor het eten as woensdag, wij hebben namelijk ons eigen projectje, de avond4daagse, 10,8 zeemijlen over 4 dagen (en na het lopen lekker snurken in ons eigen droge warme bed!).

    XXX Jorg, Sas, Isa en Igor

Comments are closed.