De Mini Fastnet

Ik ben druk bezig met alle voorbereidingen voor de Mini Fastnet; de boot weer inrichten voor 2 personen. Alle 4 stempels heb ik binnen, bemachtigt door alle keuringen goed door te komen. Als beloning voor alle stempels ontvang je dan het parcours; de te ronden boeien. Dus nu begint het navigatie werk!

Hoewel de mensen vreselijk aardig zijn, voel ik me opgesloten tussen een te veel aan mensen en te veel aan boten. En een te veel aan energie. Ik verlang naar zee en ruimte…

Ys heeft een pittige week achter de rug. ‘Genieten’ wordt ons hoofd doel(maar we zullen onze wedstrijdharen niet verlogenen!!!). Verrassend genoeg zal het begin van de race gedomineerd worden door licht weer. Weinig wind. Maar eerst varen we zaterdag een korte wedstrijd, de proloog van de Mini Fastnet. Om zondag om 12.00 uur van start te gaan naar de Fastnet Rock. 2 jaar lang heeft de race vanwege weers omstandigheden de Fastnet Rock niet bereikt. En dit jaar?

volg de race hier

Onze naam is veranderd in Mediabrein C1 D2, voor de opmerkzame volger, alle D2 boten hebben dit achter hun naam gekregen.

Please follow and like us:

2 thoughts on “De Mini Fastnet

 1. Lieve Chris en Ysbrand,
  We wensen jullie heel veel succes!! Probeer er van te genieten en ook van elkaar! Deze keer kunnen wij jullie helaas niet volgen want in het huis in Denemarken is geen internet. Wel zullen in gedachten bij jullie zijn en wensen jullie heel veel succes, behouden vaart, pas goed op elkaar. Bij onze terugkomst kunnen we misschien nog wat zien van het spektakel.
  Veel liefs en een dikke kus.
  Wim en Greet

 2. Jongens, probeer even goed te slapen, voor je vertrekt.
  Veel plezier en we volgen jullie weer.

  Groetjes Riep, Yo en Sis

Comments are closed.