4 thoughts on “Diamanten zoeken voor het volgende Samen solo project!

 1. vlieg eerst maar eens terug naar Nederland. Ik denk dat jullie familie jullie wel even in de armen willen sluiten.Gooie reis. Dikke zoen

 2. Ik had al getwitterd: ik hoop dat het resultaat van de diamantenjacht nul is, ik ben wel klaar met die Transat 6.50. Hoewel dat kopje nu verdwenen is. Ieder ander Samen Solo project steun ik van harte ;). Vooral het project: Hoe komen wij zo snel mogelijk naar NL :). En dan kijken we wel weer verder (daar zijn lekker bomen die verre horizonnen afschermen!). Ik hoor het openhaardvuurtje al knapperen!!! X

 3. we hebben in dit land veel te weinig mensen,
  die zulke plannen bestuderen en nog uitvoeren en nog succesvol ook !
  fantastisch,goed ingeschat risico,dat
  aanvaarden e dit dan gaan uitvoeren.bewonder
  jullie als mens,in uitstraling en doorzettingsvermogen.
  omhels jullie.
  dankbaar jullie ontmoet te hebben.
  frans

Comments are closed.