bericht van de 758

Spot Ysbrand 758 en Robert 602

Spot Conrad 480

YEP. Ik heb hem gesproken! Alles is helemaal well! Zowel met schipper als de boot. Hij is inmiddels bij de Scilly Islands aangekomen. Daar in een windstilte gevaren. Zijn eerste gedachten; slapen! En om zichzelf eens goed te trakteren op deze ‘barre’ tocht(tot nu toe easy going!) heeft hij voor de gelegenheid zijn SLAAPZAK uit gevouwen. En kon even het zeilpak uit!!! Maar nu bleek het niet echt in zijn slaapritme te passen. Dus schaapjes tellend, stroomde toen de smsjes binnen. Om vervolgens mij te bellen.

“Nu kom ik eindelijk echt in mijn ritme, maar soms is er echt niets aan in je 1tje. Dan zwemmen dolfijnen om je boot, maar is er niemand omdat mee te delen… De boot doet t zo goed, en makkelijk, zal jij ook straks vinden… Varend met 20knopen aan de wind kon ik op kouzenvoeten door de boot ‘lopen’  en droge voeten houden!!!’ Ik ken een boot die onder diezelfde omstandigheden geen droog plekje meer had.

Hij klonk enorm helder!!1 ‘He, er komt weer wat wind en ik heb het koud. Ja, ik voel wind. Ga echt ophangen. En snel de code0 erop zetten. Tot over 48uur, dan ben ik hier wel weer bij de Scilly’s…’

Please follow and like us:

3 thoughts on “bericht van de 758

 1. Hallo Lui,

  Hoe is het weer onderweg?
  Het is goed te volgen met die tracker.
  Ik heb eens zitten lezen, (handleiding,ha,ha.) wat dat ding allemaal kan en dat is best veel!
  Leuk dat het zo voorspoedig gaat.
  Ik denk dat het een hele verademing is die nieuwe boot.

  Veel plezier en groetjes Riepko
  P.S. Het is hier geweldig weer.

 2. Ha die Chris,
  Volgens de spotter moet je nu weer met hem kunnen bellen.
  Heerlijk dat de nieuwe boot het zoveel beter doet dan de vorige.
  Hier alles OK.
  Groeten Steef

 3. Niet te geloven hoe die boot loopt. Hij heeft bijna een hele dag ingelopen.
  Of die Robert heeft problemen.
  Ben benieuwd?

  Groetjes Riepko

Comments are closed.