Ysbrand als 12e over de finish!

Om 15.52’28 uur kwam Ysbrand over de finishlijn gevaren. Als 12e van de 51 SERIE boten in zijn klasse. 58 minuten na de eerste, Pierre Brasseur 552.┬áMorgenochtend sluit om 7.00 de finishlijn, met nu nog 16 schippers op zee. 18 van de 74 schippers hebben de race voortijdig verlaten. Het was een lange zware race.

Moe was hij niet. Hij had al die tijd gedacht, als 1 van de laatste te eindigen. Doordat de marifoon het had laten af weten, was hij alle dagen afgesloten van de wereld en de andere zeilers. De mist droeg ook bij aan deze eenzaamheid. Nu best te vreden met het resultaat van zijn nieuwe notedop! Al werd meteen het lijstje onder mijn neus geschoven, met alle gewenste veranderingen. Bovenaan stond de code 0, deze had hij moeten offeren aan de zee. ‘Maar het was nog wel je secret wapen’ De dag van vertrek was ze al overboord gegleden…

De wijn kwam weer boven water. De appeltaart ging er goed in. En van de goede douche en het warme welkom is hij nu is slaap gevallen, met een te vreden hond aan zijn voeten.

De baas en zijn boot is terug. Met 2 pompelmoezen.

Please follow and like us:

2 thoughts on “Ysbrand als 12e over de finish!

  1. Ys, nu je wakker bent nogmaals van harte gefeliciteerd met het mooie resultaat en nog wel zonder je geheime wapen. Goede vaart en reis terug en tot ziens in Ned.
    Greet en Wim

  2. Gefeliciteerd met deze mooie prestatie! Je hebt jezelf weer goed op de kaart gezet! Knap gedaan in je nieuwe notedopje!

    Minke & Roger

Comments are closed.