UITNODIGING presentatie project SAMEN SOLO

Morgen…

©Ellen van Trigt

Presentatie project SAMEN SOLO
w
oensdag 24 augustus 2011 

 

Op 25 september 2011 zetten tachtig kleine raceboten met een lengte van 6,50 meter vanuit het Franse La Rochelle koers naar open zee. Aan boord: één zeiler en proviand voor maximaal zes weken. Want zo lang zal de Transat 6,50 Race naar het Braziliaanse Salvador de Bahia in beslag nemen. In je eentje in een nietig bootje op een oneindige oceaan. Een race over 4200 mijl, die geldt als één van de zwaarste en meest eenzame solo oceaanwedstrijden ter wereld.

Ysbrand Endt en Christa ten Brinke zijn het eerste echtpaar ooit, dat deelneemt aan de Transat 6,50 Race. Zij doen, ieder in een eigen boot, mee om te winnen van zichzelf, van de elementen, maar vooral van de andere deelnemers.

Stichting De Noordzee koos het echtpaar als ambassadeur om de zorg om het water een stem te geven. Onze aardbol bestaat voor 75% uit water. De mens maakt intensief van het water gebruik en dat heeft een keerzijde. Het solostel heeft veel vervuiling gezien en wil aandacht vragen voor dit probleem en koppelt dit als missie aan hun avontuurlijke onderneming.

Uitnodiging
Omdat velen in de directe omgeving van Ysbrand en Christa – vrienden, familie en relaties – geïnteresseerd zijn in het hoe en het waarom, nodigen zij u graag uit voor een presentatie, waarin zij – aan de vooravond van hun vertrek – een uiteenzetting geven van de race; wat hun ertoe heeft gebracht deze oversteek te maken en wat daar zoal bij komt kijken.

Programma woensdag 24 augustus
16.00 Inloop
16.30 Aanvang presentatie door Ysbrand Endt en Christa ten Brinke
geïllustreerd met filmbeelden
17.30 Hapje en drankje
18.30 Einde

Locatie
De presentatie zal plaatsvinden in het gebouw van
MEDIABREIN
Stationsstraat 18
1211EN te Hilversum

Als u van de uitnodiging gebruik wilt maken, stellen wij het op prijs als u dit vóór 16 augustus a.s.kenbaar wilt maken door per email een RSVP te sturen naar Anne-Marie Coppens:amicopp@hetnet.nl Geef dan ook meteen even door of u een introducé meeneemt.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Anne-Marie Coppens, via amicopp@hetnet.nl
Wij hopen u woensdag 24 augustus a.s. om 16.00 uur te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,
Het Team

Copyright © 2011 PRO3 ocean challenge, All rights reserved.
Please follow and like us: