Transgascogne

We mogen weer.

Ons bootje ligt te trappelen van ongeduld in Bourgenaye.  Zaterdag 1 augustus de proloog. Zondag 2 augustus 12.00 de start; via Belle Ile naar Ribadeo(noord Spanje) en na een korte stop terug naar Bourgenaye. 45 Mini’s(boten)- waarvan 13 duo handed- 22solo- 28 series-17 proto types- 58 zeilers- 7 nationaliteiten.

Sommige gebruiken de race als laatste training voor de Transat. Als laatste test van het materiaal, waar je voor 100% op wil vertrouwen tijdens de Transat. Andere schippers willen geen race meer varen zo vlak voor de Transat. Met de kans op schade, met gevaar van tijd gebrek, zo vlak voor de start van de grote grote Race voor deze kleine bootjes.

En wij, wij hopen op een geniet race je. Met het weeige gevoel in ons lijf, geen Transat voor ons dit jaar!

Op naar Spanje…

we zijn te volgen op de site

www.transgascogne.com

Please follow and like us:

5 thoughts on “Transgascogne

 1. Hallo lieverds,

  Jullie zijn er bijna, nog even iets meer snelheid en je hebt de eerste plaats weer terug.
  We hebben jullie vanaf het begin gevolgd en het lijkt goed te gaan. Volgens mijn berekening komen jullie rond negen (21.00) uur aan. Er van uitgaande dat jullie behouden aankomen alvast gefeliciteerd met het resultaat.
  Dikke kussen,

  Greet en Wim

 2. Gefeliciteerd met jullie behouden aankomst!
  Drie hele leuke foto’s gezien van de begroeting met bloemen!!
  Rust goed uit en veel succes!
  We zijn trots op jullie.
  Nogmaals kussen en tot schrijfs of wederhoren.
  Greet en Wim

 3. Lieve Chris en Ysbrand,
  Geweldig trots zijn wij op jullie! Wat een mooie foto’s van de aankomst. Ik kan voorlopig weer een paar nachten rustig slapen.Het bericht over wedstrijd van de vorige keer waarbij zoveel gebeurd is vanwege het slechte weer, daar werd ik niet vrolijk van. Gelukkig was het weer nu beter hoewel jullie denk ik wel regen hebben gehad, we zullen de verhalen wel horen. Je verjaardag Chris vier je dus op de oceaan, er zal wel geen tijd voor zijn want er moet hard gewerkt worden om een goede tijd te maken. Heel veel succes geniet van de rustdagen en doe voorzichtig! Heel veel liefs voor jullie allebei, we blijven de course volgen. Ik wilde ook persoonlijk jullie feliciteren. Waarom zijn er zoveel boten uitgevallen?
  Kusjes Greet (ook van Wim).

 4. Gefeliciteerd met de aankomst: tweede. Hartstikke goed. Jullie lagen steeds eerste. Geweldig. Veel boten uitgevallenb, zagen we. Veel wind tegen, ook. Deze keer voor jullie alleen maar Victorie. Nu evwen uitrusten en dan weer terug, hopelijk met juiste wind. Christa, alvast een mooie verjaardag tijdens het zeilen. Een goede herinnering voor straks weer terug in Holland.
  We gaan jullie weer volgen.
  Veel liefs,
  Mam en Bob

Comments are closed.