Tavare en keiharde munten

Het ontstond bij het vertrek; met pijn in ons hart lieten we de Tavare, onze van der Stadt, achter in Lelystad om in Frankrijk mini te gaan varen. Vanuit het afscheid kwam het idee om Anneloes te bellen. In de hoop dat Loes haar onder haar hoede wilde nemen. Uit varen zou gaan en genieten. Geloof dat ze hoorlijk verrast was de Tavare in haar schoot geworpen te krijgen. En meer mensen met haar.

Al snel kwam haar idee;

Wij gaan jullie sponsoren! De Tavare, jullie bloed eigen boot en ik gaan geld bij elkaar varen om jullie in de minies aan de overkant te krijgen!!! En wat een last minit idee was, pakte uit!

Het resultaat is hier, Keiharde munten!!!

Echt Loes, nogmaals vanaf hier enormus bedankt, voor je goede zorgen en natuurlijk de munten!!! SUPER!!!en vervolgens natuurlijk Jaap, Ruby, Peter, Rob, Judith, Astrid, Ron, Marjo en Martijn!!!

Geloof dat erop de Tavare heel wat is beleeft ,soms met een hoog Veldwachter gehalte(koffie, sigaretje en goede gesprekken en tot slot een verfrissende duik. ) Soms hadden de handen de overhand. Misschien is gebarentaal wel de uitkomst in drukke sluisen of om het bootsman/vrouw dilemma uit de wereld te helpen. Maar dan wel met oordoppen in. Soms een groot motorboot gehalte, omdat de motor de grote spelbreker bleek. Met als motorengel Harry in een goede bijrol, die steeds te hulp schoot! En soms gewoon op en top varen. Met als topslot, voor ons, de gezamelijke finish van de Tavare met de Pi of Holland na de 24 uurs.

Kortom deze goede smaak, jacht Veldwachter,  gaat naar verwachting ook volgende zomer oppad. Heb je interesse en wil je opstappen. Voor informatie Anneloes Veldwachter a.veldwachter@lombok.nl.

Please follow and like us: