start marie agnes peron

Nog 1 nachtje slapen en dan…

De afgelopen dagen heel heel hard gewerkt aan de boten. De 713 is gekomen en het water in gegaan.

Ons werk en ieder die aan de 2wins heeft gewerkt heeft zijn vruchten afgeworpen. We zijn door alle metingen heen. En geloof mij c’est ne pas simpel!!!!

En morgen de start van deTrophee Marie Agnes Peron.

Mijn eerste solo race, Ysbrands eerste solorace, de eerste mijlen van de 713, de eerste race mijlen van de 712… De track en trace instalatie is gestart.

Rete spannend, het ene moment komen de tranen een volgend moment voel ik me bere sterk, in een 8 baan van gevoelens en emoties. De eerste keer is maar 1, zoals het nu is zal nooit meer zijn. Maar geen idee wat me te wachten staat, geen realistisch beeld komt in me op.. Sta strak van alle spanning in mijn lijf..

Op naar de start…

totgauw

ps1 je kan ons volgen op de site De Trophee Marie Agnes Peron

ps2 als je een berichtje achterlaat zie ik ze eerst voordat ze op internet komen… dit voor de duidelijkheid.

ps3 Ys en ik zijn van boot geruild; 712 ben ik 713 is Ysbrand geworden, denk daar maar eens over na ,waarom… later meeeeeeer… eerst een wedstrijdje(!!!)

Please follow and like us:

3 thoughts on “start marie agnes peron

 1. Ha moedigezeilers
  Ik heb zojuist geprobeerd om jullie te vinden op de Franse website marie agnes, maar ik begrijp er weinig van. Het ziet er verder allemaal wel vredig en zonnig uit, dus het lijkt me wel een feestje en overwinnig. Ik zou graag zondag op de kade staan, maar ja……
  geniet van de wind
  kus
  evelien

 2. Win even van die lange dan weet hij waarom jij de 712 hebt!!!!!!!

  Groetjes en veel plezier!!
  Riep en Yo

Comments are closed.