nieuw

Nog net voor het jaar 2009 begon;

Haalde ik eindelijk mijn E-rijbewijs…

mag ik legaal tussen die franse tolpoortjes door schuiven (dat ze nooit aan Mini Transat bootjes hebben gedacht tijdens de bouw ervan) wat ik na 1000-den kilometers wel kan. Hoewel ik bij de 1e keer afrijden ondanks al die kilometers te weinig besef had van de aanhanger.

ESTER ENORM BEDANKT! voor de koffie, support, vertrouwen, oude schoolverhalen, het bochtje achteruit, en de opdezelfdewegvoetgangers.

Is mijn schouder beter verklaard!

Precies een jaar na de operatie is de mobiliteit van mijn schouder weer terug en geen kans meer op een ‘uit de kom’. Ik kan/mag alles weer! Blijf toch nog trouw mijn oefeningen doen. Hoorde van een sportvrouw dat een getrainde vrouw nog altijd 10% minder sterk is dan een ongetrainde man…

MARIAN ENORM BEDANKT! voor de plek die er altijd voor me was, ook als ik in lichte paniek uit Frankrijk belde! Vakwerk wat je voor mijn schouder deed!

en zijn we, als koppel, genomineerd voor de Solo Challenge Award;

De Solo Challenge Award wordt ieder jaar uitgereikt aan de meest opmerkelijke Nederlandse prestatie in het solo-zeilen.

Doel van de Solo Challenge Award is het belonen van Nederlandse zeehelden binnen het solo-zeilen en het stimuleren van ontwikkelingen binnen deze uitdagende vorm van top-sport.

We zien het als beloning voor ons ontwikkel werk. Want eerlijkheids halve moeten we toe geven dat we verblind waren, om te geloven dat het met de 2win zomaar zou gelukken. Maar wat hebben we hard gewerkt om ons en ons bootje in de wereld te zetten.

Wat Nederland betreft; ook in onze wijk en alle tennismensen van het Melkhuisje weten inmiddels precies wat een (Mini) Transat 650 is. ‘Wat doet die boot hier voor onze club” zal niemand zich meer afvragen…

LIEVE MENSEN, ENORM BEDANKT, voor alle steun, vertrouwen, geloof en warmte die we hebben mogen ontvangen in 2008 want zonder…

voor nu weer genoeg

Op naar 2009

nieuwe ronden, nieuwe kansen!!!

DE BESTE WENSEN …

Please follow and like us:

2 thoughts on “nieuw

 1. Lief zeilkoppel,

  Leuk verslag en op voor de volgende uitdaging; “schaatsen misschien?”.
  Heel veel succes en tot ziens.

  Greet en Wim

 2. lieve lieve zus,

  Wat was het heerlijk afgelopen woensdagmorgen op de Ankeveense plassen. Dramatisch zeilweer, maar heerlijk schaatsweer, dan zijn windstiltes toch verrukkelijk. Ik weet dat jullie inmiddels belust zijn op publiciteit, maar de volgende keer niet weer meteen AT5 bellen als we een stukje gaan schaatsen!

  Blij dat je hier was en niet op een of andere wereldzee.

  Dikke kus, Sas

Comments are closed.