Mini Fastnet

Van het 1 in het ander… tot nu toe geen woorden en verhalen over de trophee MAP, welke er in overvloed zijn;

Hoewel ik tot aan Birvideaux mezelf overtroffen had door in de top 10 van de Series deze vuurtoren te ronden( JA , ik) Ik had een magic trick in the middle of the night…. daarna verloor ik mijn focus in het front(weer), mijn goede plek werd door hoge kruiszeeen overspoeld en zo werd ik 30 van de 50 Series (onze klasse), maar voor mijn 2e Solo wedstrijd (1e was 2jaar geleden) met een hoog tactisch gehalte, en zeer hoog niveau (prof)zeilers…

Over Ysbrand en de 767; hij liep een zeer goede race. Maar de adrenaline steeg naar grote hoogten en nam op zijn beurt zijn focus mee. Uiteindelijk moest hij Davy 674 en Yves 746 laten gaan. De 2 dagen zonder slaap moest hij bekopen met uiteindelijk een 21ste plaats van de 50 Series (onze klasse)

Maar Charles, onze trainer is te vreden. “Jullie hebben de speed!!! Dat hebben jullie laten zien, het belangrijkste van alles. Ysbrand kan zonder vechten en extreme keuzes in de top 5 varen. En Christa moet haar doelstellingen bij stellen. Focus houden en bij de vloot blijven want op snelheid ben je er… dus…”

Met deze fijne opbeurende woorden stappen we morgen samen in de 767, Prime of the North Sea om de Mini Fastnet te varen welke dit jaar naar  het zonnige (?) zuiden, Bordeaux gaat. On vera!

volg de race via de race tracker 767 in de rechterkolom.

Please follow and like us:

One thought on “Mini Fastnet

  1. Jullie zijn binnen ! Gefeliciteerd!!
    Vlgs mij 17.41uur(18e). We horen nog wel hoe het gegaan is.XXXXs Greet en Wim

Comments are closed.