HAPPY NEW YEAR

hondintransat

De laatste dag van 2012. Een jaar van terugkomen, terug kijken en hard werken. Want wat doe je nadat je de Transat6.50 race hebt gevaren? Met een frisse gekleurde blik kijk je je leven aan, om met een andere focus plannen en doelstellingen bij te stellen. We zijn er nog niet helemaal, maar we bereiden ons voor op een volgende Transat650 race, en nog veel meer spannende en mooie plannen.

Natuurlijk laat het walleven ons niet zomaar gaan, naast het feit dat het financieel haalbaar moet zijn om ons op het water te houden, wordt er ook een appel gedaan vanuit de familie.  We zien het als onze plicht, in gegeven vanuit het hart, om er te zijn voor onze ouders waarbij de ouderdom hen soms dwingt tot een hulpvraag.

Mediabrein, het bedrijf van Ysbrand, gaat door woelige tijden, niet zo gek als de crisis om ons heen bedrijven raakt. We werken hard.

En dan onze boten. De Ran of the North Sea ligt in Scheveningen ongeduldig te wachten op de volgende Ijspegeltrophy.com. En wij ook, het houdt ons scherp en het bootgevoel soepel. Prime of the North Sea heeft een half jaar rust in een kurkdroge kas in Almere.

Hond Sis, wordt ook een dag ouder, 14 jaar. Maar hij ziet de oncomfortabele kabaal Mini’s nog steeds als zijn huis en laat enkel bij windkracht 5 de wedstrijd voor wat het is, met tegenzin laat hij zich in de auto hijzen. Want eens een Transat650 met75m2 spinaker en je bent verpest zelfs als hond. En mens…

Wij willen  iedereen die onze plannen en dromen mede helpt vaste vorm te krijgen (in welke bijdragen dan ook) ENORM bedanken voor een wonderwel 2012.

Kortom laat dat nieuwe jaar maar komen, wij hebben er zin in!

Ran of the North Sea

Please follow and like us:

One thought on “HAPPY NEW YEAR

  1. Lieve mensen, we hopen dat 2013 jullie brengt waar jullie op hopen.En een aai voor die dappere Sis. Dikke zoen Giny

Comments are closed.