Een dag hard werken…

Vandaag was een dag van afzien. Een dip na al het harde werken en na het zeilen was eigenlijk onafwendbaar. Vragen waar we nu eigenlijk mee bezig zijn, hoe we het allemaal moeten aanpakken en lijstjes die maar niet lijken te eindigen geven stress, vermoeidheid en lijden af en toe tot onbegrip naar elkaar. Vandaag was zo’n dag. Het lijstje van klussen leek alsmaar langer te worden en de communicatie tussen ons was kort en zakelijk. Zelfs koffie kon er niet van af…… . . . . .want er moest een lijstje af. Dat werkt natuurlijk niet en dat hebben we gemerkt. Er is vooral tijd nodig om te blijven genieten van wat we nu doen en niet als een kip zonder kop door te rennen. Om daar achter te komen was een stevig gesprek noodzakelijk.

De vragen zijn nog niet beantwoord, maar we moeten een tandje lager en meer rust en tijd nemen. We gaan proberen de dagen meer bij de dag te nemen en te stoppen met jagen. Wat niet af komt komt niet af en dat accepteren we gewoon. We gaan proberen vanaf morgen daarvan uit te gaan. Op naar de volgende valkuil…..

Please follow and like us:

7 thoughts on “Een dag hard werken…

 1. Het moet wel een leuke “hobby” blijven, anders maak je meer kapot dan je lief is !!!!!!!!!!!!!!!

  Sterkte!!!!!!

 2. Jullie weblog met plezier gelezen. Gelukkig is de huwelijkse communicatie weer en route!!!! Geweldig om te voelen hoe het gaat en te zeilen en dat allemaal op zijn Frans. Jullie lijstjes zullen nog wel even blijven, maar plannen en vooruitzien is wellicht het belangrijkste.
  Mam en Bob

 3. Oei oei oei, wat ziet ie er gaaf uit!

  Geniet ervan en ik hoop dat er bij jullie een aantal schema’s weer gelijk gaan lopen en dingen op een (of twee) poot terecht komen!

  Ik heb alle vluchten geboekt, dus daar zit ik in ieder geval aan vast 😀

  Succes! (en dan doe ik dat ook)

 4. Dank jullie voor deze ondersteuning!! Even voor de duidelijkheid, het blijft leuk, maar er zitten gewoon echt serieuze momenten tussen. Het blijkt telkens weer geen kattepis te zijn en ook dat om onze dromen te leven we “gewoon” er hard moeten werken!
  Ys

 5. Thanks, Tis fijn om wat warmte van thuis te ontvangen. En weer met beide benen in het nu te zakken!
  We gaan nu maar eens met ons hoofd de wind in. Even wat oude haren loslaten. Kortom varen… liefsch

 6. Hi hallo,

  Gave bootjes zeg! wel super eng maar onwijs gaaf lijkt me….
  Ik geloof graag dat het vermoeiend is maar leef bij de dag dan komt alles goed!!!

  Geniet er lekker van!
  Liefs Léon en Antonie

Comments are closed.