Bij de 758 in opleiding

foto 3kl

Regelmatig krijgen we emails van enthousiaste Transat zeilers in de dop!  Dat begrijp ik heel goed, zo stonden ook wij ooit te trappelen op de steiger. Ik zag mijn eerste Mini deze week weer terug, de 186. Wat lijkt dat lang geleden dat ik mijn eerste Mini mijlen voer op het IJsselmeer, in deze pogo 1. Een ding was zeker sindsdien ben ik gevangen door het Mini zeilen. Maar mijn enige echte top boot is de 758. Tjee, wat heeft zij mij veel geleerd. Nou ja,
als je daar meer over wilt weten spit deze website door, schrijf een email, of stap op me af.

Terug in het nu. De 758 zal de komende tijd niet enkel onder ons gezag varen. Maar ook met Dimitri en Ewout. Zij hebben hun campagne TEAM SOLO gestart. En hoe kun je beter beginnen dan met zeilen, uren te maken in een ervaren boot (onder 2 paar “Mini’ogen). Beide hebben een dijk aan ervaring in het wedstrijd circuit. En maken nu de stap naar Solo de oceaan over. De wereld ligt aan hun voeten op 1 ding na, geld;)!

Wij weten het wel, wij willen uitbreiden! Team Solo! Alles is present, op 1 ding na!

758_1kl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto 1-1kl

foto 2-2kl

Please follow and like us: