aangekomen en weer weg

Het begeleidingsteam van Christa en Ysbrand is weer verder uitgebreid; naast iemand die op de hond past, Hans die boot en trailer heen en weer rijdt is er nu ook Guus, collega Ysbrand, die de weblog bijhoudt. Die jullie kan melden dat het zeilstel gisterenavond veilig en wel in Algeciras is aangekomen, een nachtje lekker in een 4-sterrenhotel heeft liggen knorren en vanmiddag reeds weer vertrokken is voor de volgende etappe naar Lissabon. Wat een luxe leven toch eigenlijk!! Ze hebben er wat langer over gedaan dan gepland omdat er weinig tot soms geen wind stond. Maar daardoor natuurlijk alle tijd gehad om over alle belangrijke zaken van het leven na te denken en wellicht lezen wij daar op een later tijdstip in deze weblog nog over. Volgens planning komen ze donderdag of vrijdag as. aan in Lissabon. Uw reporter vanuit Hilversum.

Please follow and like us:

4 thoughts on “aangekomen en weer weg

 1. Reporter Hilversum bedankt voor de berichtgeving. We hadden gisteravond reeds gezien dat ze waren gearriveerd en verwacht dat ze flink zouden uitslapen, maar niet dat ze ook meteen weer zouden vertrekken.
  Chris en Ysbrand we wensen jullie weer behouden vaart en behouden aankomst in Lissabon. We blijven jullie volgen via de OC Tracker, endat jullie om 15.05 uur op plek drie lagen. Dikke kussen,
  Wim en Greet

 2. Weet je iets meer? we hebben als familie niets gehoord, halen ze alle etappes nog? wat is er mis gegaan? gaat het goed met ze?

 3. Hallo jongens,

  Ik begrijp dat jullie ook nog naar Tanger op en neer moeten.
  Veel plezier en hopelijk zonder panne!
  Sis is nu bij ons en het gaat prima met hem.
  We zijn blij dat hij er is.

  Groetjes Riepko en Yolanda

Comments are closed.