Weblog

Presentatie Samen Solo te IJmuiden 17 oktober

Uitnodiging

YACHTCLUB SEAPORT IJMUIDEN

Lezing 17 oktober: “Samen Solo” mw3 ps3 kostenlos downloaden.

Weet u nog? Ysbrand Endt en Christa ten Brinke hebben eerder bij ons verteld over de voorbereidingen voor de Transat650 2011. De wedstrijd die ze samen varen maar tegelijk ook solo geschicklichkeitsspiele kostenlos downloaden. Elk met een eigen boot, maar in gedachten met elkaar.

Op hun site vind ik daarover: “De bedoeling was om elkaar los te laten en erop te vertrouwen dat de ander dit kan grundschrift herunterladen. Dat lukte redelijk goed in de eerste etappe. Maar dit keer was het niet zo eenvoudig, aldus Endt.” In de tweede etappe komt Christa in de problemen en dat hakt erin elster herunterladen mac. Ysbrand is in het eindklassement 12de geworden. Christa is niet officieel gefinished, maar finishen deed ze wel! Nu komen ze samen vertellen over de ervaringen in deze wedstrijd format factory for free.

De eenzaamheid, de onzekerheid, het verdriet, de angst, materiaalpech, verwondingen en de euforie; een mooi verhaal met vele gezichten. Mis het niet whatsapp from the internet!

Let op: Deze winter worden de avonden gehouden in restaurant Pan & Cook, Kennemerboulevard 322, 1976 EM Ijmuiden, Aanvang 20:00 herunterladen.

De schippersmaaltijd staat klaar om 19.00 uur. Kosten waarschijnlijk 15 euro. Wijze van reserveren volgt.

Ook niet-leden zijn welkom. Wel graag aanmelden via info@ysy.nl

Tot ziens fiesta downloaden!

Ger en Henk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.