Weblog

HISWA presentatie

SAMENSOLOhiswaSAMENSOLOhiswa'13_k

 

Ondanks dat we ons verhaal al vele malen hebben verteld, ben ik zenuwachtig farming simulator 18. Vandaag in het Zeiltheater. Wat als er maar 5 mensen zitten. Wat als de techniek ons net nu in steek laat. (als theatertechnicus weet ik wat dat is)

Mensen komen, zoeken een stoel en gaan zitten facebook messenger kostenlos herunterladen für pc. Als alle stoelen bijna zijn gevuld, hoor ik mijn eigen filmstem door de speaker roepen, ‘Liefje, Ik houd zoveel van je!, Niet vergeten, he!’ campusnet utwente films. Op het grote scherm staat Ysbrand in zijn boot vlak voor de start van de 2e etappe van de Transat650race, Madera- Salvador de Bahia, door mij gefilmd tickets for birth for free.

Ik vergeet soms dat ik het was daar in die heftige race. Mijn race werd zo anders dan ik ooit zo hevig hoopte. Na mijn korte film klinkt er applaus herunterladen. Al deze mensen, een volle zaal, zijn voor ons gekomen en wij voor hen, Hartverwarmend de reakties. Ik wil uitleggen wat er onderweg gebeurde, met mijn roeren en mijn mast, er komt geen geluid meer door de speakers heen solitaire gratis downloaden. Ik probeer mijn stem te verheffen om te delen. Nou ja, het beeld heeft mijn, misschien wat abstrakt, verhaal verteld…(dit keer was het niet mijn emotie die mijn stem deed verdwijnen maar de techniek.)

Onze toekomst is SAMEN SOLO in de TRANSAT650 2015, Class40 en ultiem de Vendee Globe video download kostenlos für handy. Wij hebben geleerd hoe een droom neer te zetten op de oceaan en gaan voor meer! Ik heb een man met hetzelfde doel en dezelfde passie, ieder in onze eigen boot vlc player download 64 bit windows 7 free chip.

 

Op de Hiswa was onze presentatie een verkorte versie van ons verhaal

SAMEN SOLO in de MINI TRANSAT

Wilt u het hele verhaal horen herunterladen? Wat gebeurde er midden op de oceaan met de roeren, stuurautomaat, voorstag, mast en vooral de zeilers?

Boek een presentatie SAMEN SOLO voor uw vereniging, club, bedrijf etcera win 10 update herunterladen hängt. Of kom naar een volgende presentatie. Via deze site, nieuwsbrief en facebook houden wij u op de hoogte. christa@pro3oc.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.